• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

Design web

Creare pagini web. 
O afacere de succes implica in primul rand o functionalitate perfecta a site-ului. Webday.ro vine in sprijinul tau cu o echipa specializata in creare de aplicatii web cu orice grad de complexitate. Printre realizarile noastre se regasesc aplicatii gen CMS (Content Management System), aplicatii de e-commerce si altele .Machete si modele. Un site trebuie, pe langa o functionalitate impecabila, sa aiba un design atractiv si usor de folosit de catre vizitatori. Daca acesta parte nu e bine gandita, va deveni un neajuns ce se va reflecta intr-o scadere a traficului catre site-ul tau.Aplicatii Web Flash. Webday.ro vine in intampinarea ta cu un domeniu rar intalnit pe piata firmelor de acest gen de pe piata romaneasca, si anume dezvoltarea de aplicatii Flash. Daca ceea ce iti doresti este mai mult decat un site, atunci acest tip de aplicatii sunt pentru tine .Promovare Optimizare. Ce inseamna SEO (Search Engine Optimization)? Notiunea de SEO se refera la optimizarea unui site astfel incat acesta sa apara printre primele rezultate in motoarele de cautare, dupa anumite cuvinte cheie. Usor de zis, greu de facut. Insa Webday.ro ofera solutii reale pentru site-ul tau.Reclame pe internet. Webday.ro este una dintre putinele companii de pe piata romaneasca ce ofera servicii de publicitate online. Noi iti punem la dispozitie reteaua noastra interna de site-uri pentru a iti promova afacerea, si pentru pretentiosi, putem chiar mai mult .Hosting pagini web. Nu in ultimul rand, dezvoltarea unui site implica alegerea unui nume de domeniu si a unui serviciu de gazduire. Webday iti asigura servicii de gazduire pe servere securizate - localizate in data centers - la cele mai bune tarife. Insa Webday este mai mult decat o companie. Webday este o echipa cu o vasta experienta in web design, dedicata dezvoltarii de solutii web performante si atractive, iar serviciile pe care ti le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea sau site-ul tau nu vor fi trecute cu vederea de catre internauti. Membrii echipei noastre cu o vasta experienta in web design si SEO
A-ti extinde afacerea pe Internet inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti, in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. Asta deoarece exista un numar foarte mare de firme pe piata care isi ofera serviciile, dar asta nu inseamna ca rezultatul va fi unul de succes. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de site-uri care exista la ora actuala pe Internet.
Insa aici intervine Webday. Noi avem capacitatea de a iti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi pana la ora actuala vorbesc de la sine.
Parteneri si colaboratori
De la inceput, si pana la ora actuala, am avut ocazia sa intram in contact cu o multitudine de companii si oameni. Astfel am ajuns, ca in acest moment, sa avem relatii de afaceri cu cateva de companii si site-uri..

Printre realizarile noastre enumeram cateva in randurile de mai jos:

Fotografie de produs

Aceste imagini pot fi folosite ca imagini de prezentare a unui produs in detaliu din mai multe unghiuri.

Fotografii Panoramice

Tururi virtuale

Siteuri de prezentare

Magazine online

Slider Portfolio

Nu permite nimănui să-ți spună că nu poți face ceva. Nici măcar mie. Ai un vis, trebuie să-l protejezi. Oamenii care nu sunt capabili să facă ceva pe cont propriu îți vor spune că nici tu nu ești capabil. Vrei ceva, îl obții. Punct. M-ai înțeles?

– The Pursuit of Happyness

Nu îți poți trăi viața pentru alții. Trebuie să faci ceea ce este corect pentru tine, chiar dacă asta va răni uneori oamenii pe care îi iubești.