Dezvoltare si construcie Platforme web

Cu o experienta de peste 7 ani si un numar de peste 500 de proiecte finalizate, va oferim servicii premium de Creare Site Prezentare si Creare Site Web Profesional la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / PHP / MySQL). Parcurgem in detaliu toti pasii realizarii unui site web. Incepem prin purtarea unei discutii cu clientul pentru a intelege in intregime nevoile si cerintele site-ului, atat de design cat si de functionalitate. Continuam cu faza de proiectare, procesul de design, scrierea codului si realizarea functiilor, toate acestea culminand cu publicarea unui site web competitiv, pe internet.

Abilitati

Design grafic sau Webdesign Constructie si reconstructie siteuri Web pe platforme dedicate sau construite dupa ideile clientului.
Fotografia de produs este, probabil, cea mai bună prezentare pe care un producător sau un distribuitor o poate face, într-o eră în care prețul cel mai mare se pune pe imagine. .
Branging & Logo Branding Internet, management de brand pe Internet. Logo-ul (ideogramă) este imaginea care cuprinde o organizație.
Gazduire web serviciu de găzduire de Internet care permite persoanelor și organizațiilor să-și facă site-ul accesibil prin intermediul World Wide Web..

 • Design Grafic
  90%
 • fotografie produs
  90%
 • Branding & logo
  90%
 • HTML%/CSS/PHP/MSQL/
  90%
 • Gazduire web
  50%

oferta noastra

Design

Constructia site web

Constructia unui site web implica Scrierea codului sursa,
a unei pagini web tiunand cont de informatiile primite de la beneficiar

fotografie Produs

Fotografie Produs

FOTOGRAFIE DE PRODUS Pretențiile clienților s-au modificat de-a lungul timpului, adaptându-se la evoluția pieței de consum. Dacă acum câțiva ani singurul lucru care conta era ambalajul produsului pe care îl luam direct de pe raft, în zilele noastre, când cumpărăturile online câștigă teren într-un ritm alert în fața shopping-ului clasic, e nevoie de mult mai mult pentru ca un anumit produs sau serviciu să ajungă într-un coș de cumpărături virtual.
Fie că vorbim despre o cameră de hotel, un articol vestimentar, ultimul model de smartwatch sau o pizza cu toate topping-urile noastre preferate, orice produs pe care ne pregătim să îl cumpărăm trebuie să aibă, pe lângă câteva recenzii, și o fotografie. Fotografia de produs este, probabil, cea mai bună prezentare pe care un producător sau un distribuitor o poate face, într-o eră în care prețul cel mai mare se pune pe imagine. Astfel, acest tip de fotografie reprezintă o carte de vizită atât a produsului în sine, cât și a companiei care îl comercializează.

Logo

Identitate Vizuala

Logo design
Identitate Vizuala

Logo design :
Un logo cu un design originalpune in valoare compania dumneavoastra in ochii clientilor si colaboratorilor.

identitate vizuala :
Identitatea vizuala este construita dintr-un ansamblu de elemente care definesc compania. Logo-ul doar face parte din identitatea vizuala a firmei, desi are un rol destul de important. As putea spune ca pentru o companie sa se poata faca remarcata si sa isi creasca rapid credibilitatea in fata clientilor este necesar sa fie foarte atenta la: brand, identitate vizuala si logo.

Suna-ma: +40 770 844 718 +40 746 624 784 Scrie-mi: office@webday.ro Pagina de contact