• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

  • Sabincik
    08 Iulie 2018

Sabincik

Multumiri pentru locatie!

Salut la toata lumea.
Numele meu este Sabina, am 19 ani si sunt studenta. Pot spune ca datorita trasaturilor pe care le am, am ajuns sa fac cunostinta cu domnul Sorin Ardelean care mi-a propus sa pozez pentru dumnealui.
Sincer,a fost o experienta nemaipomenita, plina de emotii. In ziua cand am programat sedinta vremea nu a tinut cu noi....am avut parte de o ploaie si o furtuna groaznica la Arad si practic mi-a disparut cheful sa mai fac sedinta insa am zis ca nu renunt ,ca merg la Chisineu Cris si ca totusi voi poza.
Asa a si fost...pana am ajuns la destinatie,in Chisineu Cris totul a fost perfect. Sunt sigura ca am reusit un pic sa il enervez pe domnul Sorin,pentru ca efectiv nu puteam sa tac trebuia tot timpul sa comentez cate ceva...bine,nu comentarii la adresa dumnealui...in general,comentam despre tot,pana si despre faptul ca mi se afunda tocurile in iarba. Mi-a facut mare placere sa il cunosc si de asemenea sa pozez pentru dumnealui. A fost o experienta foarte placuta si doar cu emotii pozitive. Si desi vremea initial nu a fost tocmai potrivita pentru o zi de vara si mai ales pentru o zi de sedinta foto intr-un final s-a dovedit a fi una din cele mai luminoase si frumoase zile. Cu mult drag, Sabina!