• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

  • Maier Malina
    02 Iunie 2018

Maier Malina

Multumiri pentru locatie!

De curand am avut parte de o experiență frumoasa, am facut o sedinta foto pentru un album de portofoliu.
Cum am trait eu experienta acestei sedinte foto:
Pentru început, ca fiecare fata, am avut nedumeriri legate de felul cum ma îmbrac, deoarece am avut de ales între multe ținute, dar pana la urma le-am ales pe cele care ma reprezintă, legat de Cealaltă problema pe care o întâlnesc fetele înainte de un eveniment special, adică coafura și make-up, prin aceasta ședința foto am vrut sa transmit foarte multă naturalețe și sa-mi arat personalitatea.
Totul a decurs foarte bine si am urmat prima recomandare a fotografului pe toată durata ședinței foto si anume: “Simte-te bine si relaxeaza-te” . Înainte n-am știut exact cât ii de greu sa fii un fotograf bun, dar am inteles ca un fotograf adevărat trebuie sa se descurce indiferent de situație( vânt, ploaie, căței😂).
Legat de persoana care beneficiază de ședința foto in acele momente iti descoperi personalitatea in fata aparatului foto, esti tu cu tine. Te vezi tu pe tine. Imperfecta. Si speri ca fotograful sa surprinda cea mai buna versiune a ta.
In concluzie am avut parte de o ședința foto de neuitat, iar fotograful a știut sa-mi scoată in evidentă punctele forte.