• Intra în contact

  ne puteti gasi si pe:

Ce Fac!

În viața de zi cu zi sunt un om normal cu un job banal. Nimic nu trădează pasiunea mea pentru ceea ce fac. În anul 2003 a început pasiunea pentru siteurile web. La început mă foloseam de diferite platforme cu care încercam să construiesc site-uri, nu aveam nicio cunoștință despre ce înseamnă HTML sau PHP, limbaje de scriere a siteurilor web. Mai tarziu, am descoperit ca toate siteurile web au un cod sursă, care pentru majoritatea oamenilor este ,, limba chineză". Am început să învăț să editez codurile sursă și astfel am caștigat încrederea catorva clienți, care si-au dat siteurile pe mana mea, iar cu timpul, am reușit să construiesc cateva siteuri. O altă pasiune este fotografia pe care am descoperit-o în anul 2011 cand lucram la un site ce conținea inagini. Mă foloseam de poze facute cu telefonul de către client, iar eu nu eram multumit deloc de calitatea lor. Astfe,l am hotărat să achiziționez un aparat foto, marca NIKON Coolpix L 300 cu care am început să fac fotografii. Dar cum eram limitat de presetările standard ale aparatului, am trecut la un aparat profesional.

Abilitati

Design grafic sau Webdesign Constructie si reconstructie siteuri Web pe platforme dedicate sau construite dupa ideile clientului.
Photoshop & Lightroom Programe specializate pe editare ,manipulare si constructie de imagini .
Branging & Logo Branding Internet, management de brand pe Internet. Logo-ul (ideogramă) este imaginea care cuprinde o organizație.
Gazduire web serviciu de găzduire de Internet care permite persoanelor și organizațiilor să-și facă site-ul accesibil prin intermediul World Wide Web..

 • Design Grafic
  50%
 • Photoshop & Lightroom
  90%
 • Branding & Logo
  10%
 • Gazduire web
  50%

De pe Blog

Wedding

Wedding

E sezon de nunţi. Adică se dă năvală la pirostrii de parcă s-ar termina mâine. Foarte bine, felicitări. Se plânge din ce în ce mai multă lume de calitatea proastă a fotografiilor de la nuntă, consideră că au aruncat banii pe fereastră. Haideţi să vă explic eu ceva ce nu vă zice nimeni de obicei când e cazul şi după eveniment plângeţi de vă sare cămeşa de pe spate că nu aveţi amintirea de pus în ramă aşa cum o vreţi.

Portret

Portret

Reprezentare (prin desen, pictură, gravură, fotografie) a unei persoane După definiție, spunem că este o scriere prin intermediul luminii. Vine din vechea greacă: "foto grafein" (scriere cu lumina)....Deci dacă avem un aparat de fotografiat, făcând o metaforă, putem spune că acesta este penelul pasionaților de această scriere.

Grafica Web

Constructie SIteuri

Creare pagini web. O afacere de succes implica in primul rand o functionalitate perfecta a site-ului. Webday.ro vine in sprijinul tau cu o echipa de oameni specializata in creare de aplicatii web cu orice grad de complexitate. Printre realizarile noastre se regasesc aplicatii gen CMS (Content Management System), aplicatii de e-commerce si altele .Machete si modele.

Suna-ma: +40 770 844 718 +40 758 176 821 Scrie-mi: office@webday.ro Pagina de contact