• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

Ce lasa in urma lor manifestantii PSD

portret creion

Ce lasa in urma lor manifestantii PSD

DIN DISCURSUL LUI LIVIUA DRAGNEA!

Aţi dat dovadă de curaj venind azi aici V-aţi asumat cu demnitate dreptul la libertăţi şi democraţie. Îi salut dar de astă dată cu milă pe toţi trimişii în piaţă ai statului paralel, civil sau nu, la ordin sau din curiozitate Suntem mulţi azi aici, mai mulţi decât s-au aşteptat cei care râdeau, ne insultau. Ce trebuie să ştie şi să nu uite niciodată statul paralel e că suntem foarte mulţi, suntem voinţa populară exprimată de lege şi constituţie Am fost întrebat ce înseamnă statul paralel Răspunsul e simplu: e exact cum îi spune numele, un sistem care foloseşte instituţiile statului nelegitim, afară şi în paralel cu democraţia, cu voinţa exprimată la vot

"Participanţii: vor purta îmbrăcăminte albă (în partea de sus) sau costume populare; vor avea un flyer şi un steguleţ tricolor România (înmânate la urcarea în mijlocul de transport: vor purta în piept un autocolant cu logo-ul în formă de cerc, cu diametrul de 7- 8 cm; vor avea un pachet de mâncare şi apă - asigurat de către organizaţia judeţeană/locală; vor avea lanterne mici sau telefon mobil cu lanternă; să se asigure că au numărul de telefon al şoferului şi al responsabilului mijlocului auto cu care s-a deplasat la Bucureşti, precum şi numărul de înmatriculare; vor avea tipărit imnul României - varianta prescurtată - strofele 1, 2, 4 şi 11"

Am fost întrebat de ce am ales culoarea alb. Albul simbolizează curăţenia şi noi asta facem. Curăţăm ţara de mizeria împrăşitată de aceşti şobolani. Mi-a spus cineva că parcă suntem brigăzile albe. Suntem şi brigăzile albe dacă e cazul.
Si iata ce a ramas in urma Celor care cica vor sa curatenie. Mi-ar fi rusine sa fiu Presedinte de Partid socialist si sa am Asemenea Sustinatori. Sustinatori care lasa in urma lor o mizerie de nedescris, o mizerie care reflecta educatia ce o au sustinatorii mei.

Imaginile vorbesc de la sine

Mai jos va las cateva imagini video preluate de pe Facebook

Publicată de S.A.M Impotriva Coruptiei pe 9 Iunie 2018

Mizeria PSD

Publicată de Inițiativa România pe 9 Iunie 2018

Poftiți! Direct din Piața Victoriei unde nu rămâneau după noi nici mucurile de la țigări...

Publicată de Crina Dobre pe 9 Iunie 2018

Publicată de Traian Paparete pe 9 Iunie 2018

LIVE. Ce a rămas în Piața Victoriei în urma mitingului PSD

Publicată de Libertatea.ro pe 9 Iunie 2018

Susţinătorii PSD pleacă din Piaţa Victoriei. Gunoiul rămâne. http://adev.ro/pa1ezn

Publicată de Adevărul pe 9 Iunie 2018

Piața Victoriei, înecată în gunoaie după mitingul PSD

"Mitingul Alb" al Partidului Roșu se sfârșește într-o mare de mizerie.

Publicată de Epoch Times Romania pe 9 Iunie 2018

Aceasta este reflectia Partidului de guvernamant din Romania ...

- Sorin Ardelean -