• Intra in contact

    Ne puteti gasi pe:.

Povestea imagini de mai jos

"Sau ce frumoasa poate fi Razbunarea"
content-width-woman-abstract

Povestea s-a petrecut intr-o duminica mai precis pe data de 03 Februarie 2018. Aveam programata o sedinta Foto, de prin August 2017 cu Natalia Homorogan.
Am stabilit ca sedinta foto sa o facem la ora 15 La Hotel Cris dar la fete dureaza mai mult cu pregatirea. Natalia a intarziat putin asa ca am decis sa merg pana in oras si sa revin mai tarziu pe cand ajunge la locatie si Natalia. Eu fiind biciclist, am iesit din parcarea hotelului si am intrat cu bicicleta intr-o balta si m-am stropit putin .
Dupa aproximativ jumatate de ora am revenit la locatie unde ma astepta o surpriza, Natalia ma astepta cu doua surori ale ei, Gratiela si Octavia.
Pe aceasta cale vreau sa le multumesc fetelor pentru surpriza facuta.

Natalia m-a intrebat cam cat dureaza sedinta, ca surorile ei sa nu stea prea mult dupa noi. I-am zis ca dureaza aproximativ o ora si au hotarat sa ramana si ele sa astepte. Dupa primele cadre, Gratiela devenise asistentul meu foto, incercand sa-i explice Nataliei cum sa stea. Apoi s-a retras si a rugat-o pe Octavia sa-i faca o poza cu telefonul, si am tras si eu un cadru de tip Paparazzo, incadrarea proasta fara o compozitie anume dar asta a generat intrebarea daca le fac si lor cateva fotografii asa ca am avut o sedinta foto extinsa. In loc de a poza un model am pozat trei. Dupa sedinta foto m-am intors in oras, unde trebuia sa ma intalnesc cu un verisor de la Cluj sa-i dau un colet. Intorcandu-ma spre casa am hotarat sa fac cateva fotografii nocturne cu Hotelul Cris. La inceput am zis sa ma folosesc de traficul Auto de pe " DN79" din fata hotelului. DN79

Nu am reusit sa surprind prea mult trafic, in plus cream confuzie fata de soferi ca eu stateam pe marginea drumului cu aparatul foto montat pe trepied si fara vesta reflectorizanta. Am decis sa ma mut mai aproape de hotel si sa fac fotografia din alta pozitie, astfel a iesit imaginea de mai jos:Hotel
O imagine care pe Facebook a strans cateva sute de Like-uri.

Drop a comment