• Get In Touch

    This is a widget area. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Photo Post

content-width-leopard-bw

În viața de zi cu zi sunt un om normal cu un job banal. Nimic nu trădează pasiunea mea pentru ceea ce fac. În anul 2003 a început pasiunea pentru siteurile web. La început mă foloseam de diferite platforme cu care încercam să construiesc site-uri, nu aveam nicio cunoștință despre ce înseamnă HTML sau PHP, limbaje de scriere a siteurilor web. Mai tarziu, am descoperit ca toate siteurile web au un cod sursă, care pentru majoritatea oamenilor este ,, limba chineză". Am început să învăț să editez codurile sursă și astfel am caștigat încrederea catorva clienți, care si-au dat siteurile pe mana mea, iar cu timpul, am reușit să construiesc cateva siteuri.

O altă pasiune este fotografia pe care am descoperit-o în anul 2011 cand lucram la un site ce conținea inagini. Mă foloseam de poze facute cu telefonul de către client, iar eu nu eram multumit deloc de calitatea lor. Astfe,l am hotărat să achiziționez un aparat foto, marca NIKON Coolpix L 300 cu care am început să fac fotografii. Dar cum eram limitat de presetările standard ale aparatului, am trecut la un aparat profesional.

Fotografia e arta divină ce observă frumusețea din jur și o capturează, incluzand imaginea văzută de ochii și mintea fotografului în legile veșniciei. O fotografie a cărei magie dăinuie prin timpul efemer, impresionand viitorul, e cea mai bună moștenire pe care o poate lăsa iubitorul de frumos. Asta, prieteni, o spune un amator..

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *