• Intra in contact

    Ne puteti gasi pe:.

Blog

Plangea cerul la cat suntem de prosti

Daca va este greu, suferiti.
Daca va e teama, plange-ti.
Daca guvernul este prost, taceti din gura.
Cateva mii de Romani au pichetat palatul parlamentului sau Casa poporului iar restul ati stat acasa.
Dragnea a strans 200 de mii de asistati sociali, sa-si sustina guvernul, voi ati stat acasa si ati privit la televizor, Cum un guvern de ciumpalaci, Analfabeti, sclerozati mental dicteaza directia Romaniei. Asta avem, asta meritam.

Mai mult →

Cum am ajuns Pedofil

"Cum am ajuns pedofil"
De ceva timp lucrez la o firma , unde am mai multe colege iar cum mie-mi place sa fac si origamii, bine inteles sa ma fac placut, am dus si la lucru mai multe cosulete sau felicitari create de mine pe care le-am daruit colegelor.

Mai mult →

1Iunie 2018

1 Iunie 2018
Ziua incepe devreme pentru mine Undeva pe la ora 4:30 ma trezesc merg sa fac un dus si ma pregatesc de plecare pun in ruxacul foto laptopul si Incarcatorul sau, aparatul foto, baterie externa, incarcator pentru bateria de la aparatul foto, obiectivele, un cablu de date si un tricou de schimb Ma urc pe bicicleta si pornesc spre Chisineu Cris de unde urmaza sa plec la Arad cu ocazie sau microbusele ce fac traseul Oradea -Timisoara.

Mai mult →

Sursa fericirii

Baza fericirii tale
Nu multa lume poate defini cu adevarat fericirea; se poate spune doar ca este o stare de spirit. Fericirea este absenta nefericirii, absenta durerii si a tristetii. Mai mult decat atat, fericirea este o bucurie profunda ce se ridica de undeva din adancul tau, apoi se amplifica si iese la suprafata in constiinta ta, starnindu-ti zambetul.

Mai mult →

Rasarit

Dragul meu Prieten, Admirator, Urmaritor sau ce mai esti tu. Cand ai admirat ultima oara un rasarit de soare?

Read more →

CUM ENERVEZI UN FOTOGRAF!

Întreabă-l când sunt gata pozele. Oricât ți-ar spune intreabă-l de ce așa târziu. Fotografia este o artă și orice fotograf care se respectă, nu o să îți trimită fotografiile cum sunt pe aparat, el o să prelucreze fiecare poză în parte și nu, nu pentru că direct de pe aparat ar fi urâte, el este un profesionist și numește fotografie doar produsul finit care poate fi înrămat. Ca orice artist, acesta are nevoie de inspirație deci prelucrarea nu o va face zi-noapte, ci doar în momentele când se simte inspirat.

Mai mult →-->

Portret

FOTOGRAFIE PORTRET Reprezentare (prin desen, pictură, gravură, fotografie) a unei persoane. După definiție, spunem că este o scriere prin intermediul luminii. Vine din vechea greacă: "foto grafein" (scriere cu lumina)....Deci dacă avem un aparat de fotografiat, făcând o metaforă, putem spune că acesta este penelul pasionaților de această scriere....

Mai mult →

Wedding

E sezon de nunţi. Adică se dă năvală la pirostrii de parcă s-ar termina mâine. Foarte bine, felicitări. Se plânge din ce în ce mai multă lume de calitatea proastă a fotografiilor de la nuntă, consideră că au aruncat banii pe fereastră. Haideţi să vă explic eu ceva ce nu vă zice nimeni de obicei când e cazul şi după eveniment plângeţi de vă sare cămeşa de pe spate că nu aveţi amintirea de pus în ramă aşa cum o vreţi. Asta cu fotografia de nuntă e treabă complicată şi depinde de doi factori: subiectul (adică mirii şi în special mireasa) şi fotograful.

Mai mult →

Despre mine!

În viața de zi cu zi sunt un om normal cu un job banal. Nimic nu trădează pasiunea mea pentru ceea ce fac. În anul 2003 a început pasiunea pentru siteurile web. La început mă foloseam de diferite platforme cu care încercam să construiesc site-uri, nu aveam nicio cunoștință despre ce înseamnă HTML sau PHP, limbaje de scriere a siteurilor web. Mai tarziu, am descoperit ca toate siteurile web au un cod sursă, care pentru majoritatea oamenilor este ,, limba chineză".

Mai mult →