• Get In Touch

    This is a widget area. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

A YouTube Post

Aceasta este scrisoarea adresata noii GENERATII
DE TUDOR CHIRILA. Este unul din cele mai motivante clipuri create de un roman si se pare ca la TV nu o sa apara niciodata pentru ca nu are loc din cauza emisiunilor de proasta calitate ce ne indoctrineaza cu prostie !

Romania va deveni o jungla care va avea nevoie de tigrii intelepti care sa nu manance decat ipocriti hipnotici, care se cred zei, nu este timp de lamentatii si compasiune pentru maimute si maimutoi burtosi. Au reusit sa ne pacaleasca si au burdusit scorburile numite conturi cu bunuri care vor putrezi, crezand ca asta e totul.

Nu au dat nimic in schimb cu toate ca au luat mai mult decat se putea da. Copilului lor ii dau mai mult decat ar avea o suta de copii nevoie, cumparandu-le viata indepartandu-i de esenta vietii: nevoia de cel de langa el, mana aproapelui, sinceritatea aproapelui, iubirea aproapelui. Invatati-va copii sa iubeasca copiii fara sa le cumpere iubirea.

Tigrilor nu lasati padurea pe mana maimutoilor !

Pe aceasta cale va rugam sa Distribuiti acest articol pentru a aduce la cunostinta tuturor tinerilor aceste cuvinte care speram sa genereze macar o mica schimbare in fiecare din voi !

Drop a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *