• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

La multi anii Copii!

content-width-shy-girl

1 Iunie 2018.
Ziua incepe devreme pentru mine Undeva pe la ora 4:30 ma trezesc merg sa fac un dus si ma pregatesc de plecare. Pun in ruxacul foto laptopul si Incarcatorul si, aparatul foto, baterie externa, incarcator pentru bateria de la aparatul foto, obiectivele, un cablu de date si un tricou de schimb Ma urc pe bicicleta si pornesc spre Chisineu Cris de unde urmaza sa plec la Arad cu ocazie sau microbusele ce fac traseul Oradea -Timisoara.
Ajuns la Arad domnul care ma transportat ma lasat in apropiere de stadionul Gloria dar era curios daca merg la pescuit. I-am zis ca merg la vanatoare, sunt fotograf iar in husa am trepiedul foto.
Am gasit imediat stadionul, dupa indicatiile primite de la Organizator: D-l Prof Mircea Crisan Stiam ca trebuie sa fie aprope doar ca nu stiam eu exact unde este. Ajuns pe stadion erau cativa alergatori mai mari care probabil faceau antrenementele de dimineata sau "intretinerea". Iar intro parte Un microbus din care niste oameni daescrcau lazi cu fructe si apa. Ma uit la ceas si constat ca am ajuns mai repede cu o ora decat cea stabilita cu organizatorul. Asa ca ma asez pe o banca cu vedere spre Pista de alergare unde Alergau cateva "Gazele"


Intrun tarziu au inceput sa vina organizatorii printre care l-am recunoscut pe Mircea Andrei care sa chinuia sa monteze un pavilion alaturi de doua doamne si doua domnisoare, si banuiam ca are nevoie de ajutor asa ca m-am decis sal ajut.
Dar locul ales nu era bun asa ca sa luat hatarirea de a monta pavilionul in alta parte mai aproape de pista. Cu chiu cu vai am reusit sa montam pavilionul cu toate ca lipsea o componenta si nu reuseam sa na dam seama cum trebuiesc imbinate piesele si ordinea lor.
Ancorarea Pavilionului a ramas in sarcina celor doua doamne eu am fost trimis sal ajut pe Sorin Mineran care se chinuia sa instaleze o instalatie de sonorizare si avea nevoie de un laptop de pe care sa puna muzica. Iar eu avand laptop am fost lasat sa instalez sonorizarea.
Cum nu puteam lasa laptopul pe jos si in soare am apelat la Microbusul sposorului principal domnul Silviu Turc sal folosim pe post de umbrar si masa pentru scule. dupa montarea instalatiei de sonorizare ne-am trezit ca este prea departe de pista si trebuie sa o mutam mai aproape . Mircea Crisan a reusit sa gaseasca un prelungitor si am mutat instalatia tocmai la timp pentru a incepe Concursul.

Cursa a inceput cu proba de 300m Fete la care primele locuri au fost ocupate de:
1. Teodora Lăzăruțiu (Școala Gimnazială nr. 30 Timișoara)
2. Maria Dincea (Colegiul Național Preparandia – Dimitrie Țichindeal Arad)
3. Miriam Covaci (Liceul Tehnologic Stefan Hell Sântana)

Apoi a urmat cursa de 400 m Baieti Castigatorii fiind:
1. Tudor Cijevschi (Școala Generală Regina Maria Arad)
2. Adrian Kasany (Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad)
3. Brando Gridijac (Școala Generală Mihai Eminescu Arad)

Fete 10-12 ani (600 de metri)
1. Maria Cornea (Colegiul Național Moise Nicoară Arad)
2. Erica Atanasiu (Colegiul Național Elena Ghiba Birta Arad)
3. Ștefana Bejan (Colegiul Național Moise Nicoară Arad)

Băieți 10-12 ani (800 de metri)
1. Alexandru Blidar (Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn Arad)
2. Laurențiu Enache (Scoala Gimnaziala Cornesti)
3. Ștefan Crișan (Colegiul Național Preparandia – Dimitrie Țichindeal Arad)

Fete 13-14 ani (1000 de metri)
1. Ana Olteanu (Liceul Moise Nicoară)
2. Susana Sîrcă (Şcoala Generală Patriche Popescu Bata)
3. Larisa Muntean (Liceul Tehnologic Stefan Hell Sântana)

Băieți 13-14 ani (1200 de metri)
1. Bogdan Jurcă (Liceului Național de Informatică Arad)
2. David Pop (Liceul Tehnologic Stefan Hell Sântana)
3. Adelin Bogatu (Școala Gimnazială Pilu)

Copiii au fost foarte incantati de premiile primite. Cu toate astea am remarcat ceva care ma impresionat profund Era o fetita care alerga pe marginea pistei pe langa turnanta si isi incuraja colegii

La multi ani Copii!

- Sorin Ardelean -