• Intra în contact

    ne puteti gasi si pe:

  • Phonix Archery
    prima editie

In data de 2.09.2017, am organizat in premiera concursul de tir cu arc Adventure 3 D Archery Challenge in orasul Chisineu-Cris, la Satul de Vacanta al Clubului Copiilor Chisineu-Cris.
Multumim domnului Primar ec. Gheorghe Burdan, Primariei orasului si Consiliului Local pentru sprijinul acordat pentru acest proiect, fiind sponsorul acestui eveniment, fara de care nu se putea realiza aceasta competitie. Prin reusita acestei competitii am reusit sa promovam pozitiv numele orasul nostru, atat in tara cat si peste hotare.

Putem spune cu mandrie, ca am organizat una din cele mai mari competitii de acest gen din Romania din acest an, cu o participare internationala (Romania, Serbia, Ungaria), la cere au participat un numar de 116 arcasi, pe diverse divizii de arcuri (7),pe categorii de varsta diversificata de la copii sub 10 ani pana la veterani (64 ani cel mai in varsta arcas), atat femei cat si barbati.

Multumim de asemenea domnului dir. prof.Tusa Zoltan care ne-a pus la dispozitie locatia concursului si anume Satul de Vacanta de la Padurea Socodor, Ocolului Silvic Ch-Cris, fondului de vanatoare Asociatia de Vanatori si Pescuit Sportiv Canalul Morilor si Crisul Alb pe raza caruia s-a desfasurat competitia .
Concursul s-a derulat conform programului, in urma analizei feedback-ului, putem sa ne mandrim ca am realizat un concurs bine organizat, cu o dificultate madie a traseului, la care au participat arcasi bine pregatiti, cu premii pe masura rezultatelor obtinute.
Competitia Challenge, la care au participat finalisti tuturor categoriilor de arcuri, a fost premiat substantial cu trei arcuri. Tombola cu multe-multe premii (peste 40 la numar, in valoare de aprox.2500 lei) au fost extrase din lista tuturor competi-torilor,in timpul premierii.
Aceste premii au fost oferite de Bearpow Romania
care a fost prezent la eveniment cu un stand de arcuri de test.
Zevzek StudioA oferit ca premii 10 cani inscriptionate.
Tin sa multumesc intregii echipe Phoenix Archery care au depus o munca asidua si sprijinul familiilor acestora care de asemenea au ajutat la realizarea acestui eveniment.
Multumesc deasemenea tuturor arcasilor care ne-au onorat cu prezenta si felicit toti premiantii. Multumesc . Presedinte Asociatia Phoenix Archery Sport Club Ch-Cris Kis-Nagy Zoltan

Mai jos va prezentam cateva fotografii surprinse in timpul evenimentului