• Intra in contact

    Ne puteti gasi pe:.

Blog

Portret

FOTOGRAFIE PORTRET Reprezentare (prin desen, pictură, gravură, fotografie) a unei persoane. După definiție, spunem că este o scriere prin intermediul luminii. Vine din vechea greacă: "foto grafein" (scriere cu lumina)....Deci dacă avem un aparat de fotografiat, făcând o metaforă, putem spune că acesta este penelul pasionaților de această scriere....

Mai mult →

Wedding

E sezon de nunţi. Adică se dă năvală la pirostrii de parcă s-ar termina mâine. Foarte bine, felicitări. Se plânge din ce în ce mai multă lume de calitatea proastă a fotografiilor de la nuntă, consideră că au aruncat banii pe fereastră. Haideţi să vă explic eu ceva ce nu vă zice nimeni de obicei când e cazul şi după eveniment plângeţi de vă sare cămeşa de pe spate că nu aveţi amintirea de pus în ramă aşa cum o vreţi. Asta cu fotografia de nuntă e treabă complicată şi depinde de doi factori: subiectul (adică mirii şi în special mireasa) şi fotograful.

Mai mult →

Despre mine!

În viața de zi cu zi sunt un om normal cu un job banal. Nimic nu trădează pasiunea mea pentru ceea ce fac. În anul 2003 a început pasiunea pentru siteurile web. La început mă foloseam de diferite platforme cu care încercam să construiesc site-uri, nu aveam nicio cunoștință despre ce înseamnă HTML sau PHP, limbaje de scriere a siteurilor web. Mai tarziu, am descoperit ca toate siteurile web au un cod sursă, care pentru majoritatea oamenilor este ,, limba chineză".

Mai mult →