• Intra in contact

    Ne puteti gasi pe:.

Blog

Sursa fericirii

Baza fericirii tale
Nu multa lume poate defini cu adevarat fericirea; se poate spune doar ca este o stare de spirit. Fericirea este absenta nefericirii, absenta durerii si a tristetii. Mai mult decat atat, fericirea este o bucurie profunda ce se ridica de undeva din adancul tau, apoi se amplifica si iese la suprafata in constiinta ta, starnindu-ti zambetul.

Mai mult →

Rasarit

Dragul meu Prieten, Admirator, Urmaritor sau ce mai esti tu. Cand ai admirat ultima oara un rasarit de soare?

Read more →

CUM ENERVEZI UN FOTOGRAF!

Întreabă-l când sunt gata pozele. Oricât ți-ar spune intreabă-l de ce așa târziu. Fotografia este o artă și orice fotograf care se respectă, nu o să îți trimită fotografiile cum sunt pe aparat, el o să prelucreze fiecare poză în parte și nu, nu pentru că direct de pe aparat ar fi urâte, el este un profesionist și numește fotografie doar produsul finit care poate fi înrămat. Ca orice artist, acesta are nevoie de inspirație deci prelucrarea nu o va face zi-noapte, ci doar în momentele când se simte inspirat.

Mai mult →-->

Portret

FOTOGRAFIE PORTRET Reprezentare (prin desen, pictură, gravură, fotografie) a unei persoane. După definiție, spunem că este o scriere prin intermediul luminii. Vine din vechea greacă: "foto grafein" (scriere cu lumina)....Deci dacă avem un aparat de fotografiat, făcând o metaforă, putem spune că acesta este penelul pasionaților de această scriere....

Mai mult →

Wedding

E sezon de nunţi. Adică se dă năvală la pirostrii de parcă s-ar termina mâine. Foarte bine, felicitări. Se plânge din ce în ce mai multă lume de calitatea proastă a fotografiilor de la nuntă, consideră că au aruncat banii pe fereastră. Haideţi să vă explic eu ceva ce nu vă zice nimeni de obicei când e cazul şi după eveniment plângeţi de vă sare cămeşa de pe spate că nu aveţi amintirea de pus în ramă aşa cum o vreţi. Asta cu fotografia de nuntă e treabă complicată şi depinde de doi factori: subiectul (adică mirii şi în special mireasa) şi fotograful.

Mai mult →

Despre mine!

În viața de zi cu zi sunt un om normal cu un job banal. Nimic nu trădează pasiunea mea pentru ceea ce fac. În anul 2003 a început pasiunea pentru siteurile web. La început mă foloseam de diferite platforme cu care încercam să construiesc site-uri, nu aveam nicio cunoștință despre ce înseamnă HTML sau PHP, limbaje de scriere a siteurilor web. Mai tarziu, am descoperit ca toate siteurile web au un cod sursă, care pentru majoritatea oamenilor este ,, limba chineză".

Mai mult →